Vandaag besteld voor 17:00? Morgen in huis

Achteraf betalen mogelijk!

Grootste fysieke parfumerie van Zeeland

VADERDAG 16 JUNI | SHOP NU JOUW CADEAU VOOR VADERDAG | 20% KORTING OP GEUREN

een MOOI verhaal

The feel-good winkel van Zeeland!

MOOI Parfumerie Vlissingen

In 2016 is MOOI Parfumerie Vlissingen ontstaan en gegrond naar dé grootste zelfstandige parfumerie van Zeeland! Met ruim 300m2 aan pure luxe is er bijna geen grotere zelfstandige parfumerie te vinden. MOOI Parfumerie Vlissingen is aangesloten bij de soft-franchise organisatie MOOI zodat we direct kunnen concurreren met grote ketens als Douglas en ICI Paris XL.

MOOI is jouw persoonlijke ‘feel-good’ winkel waar wij je graag het gevoel geven van thuiskomen. Wij staan voor deskundigheid, gastvrijheid en lokaal ondernemerschap. Bij ons in de winkel draait het om luxe en persoonlijke aandacht. Laat je onderdompelen in de wereld van beauty met merken als Rituals, Chanel, DIOR, Clarins, Lancaster, Clinique, Estée Lauder en nog 100+ andere merken. Als beauty advisors van MOOI delen we graag onze sprankelende passie en kennis van het cosmetica-vak. Wij waarderen jou om wie je bent en geven je altijd een eerlijk advies. Voor ons ben jij het belangrijkste en sta je altijd op de eerste plaats.

De organisatie MOOI bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en daar zijn we enorm trots op! Het begon allemaal in 2007 met een innovatief concept en vijf vestigingen.MOOI onderscheidt zich door een opvallende dosis positieve energie, daadkracht en een aanstekelijke passie voor beauty. We zijn enthousiast over het werk dat we doen en we laten dit op verrassende manieren zien. Dat ons concept aanspreekt is wel duidelijk; MOOI Parfumerie groeit nog steeds! Inmiddels zijn er 40 MOOI vestigingen verspreid over heel Nederland.